Att leva och dela livet tillsammans med en annan människa kan vara underbart, tryggt och härligt. Men även i de bästa relationer kan man hamna i slentrian och konflikter som man inte vet hur man ska ta sig ur.

Det kan vara en stark känsla av att ni har glidit isär, att ni befinner på olika platser i livet och har slutat prata med varandra. Tjafs och bråk uppstår allt oftare och relationen tar mer energi än vad den ger. Till slut har ni hamnat i ett stagnerat läge där ni inte längre kan nå fram till varandra.

Hur blev det så här? Hur kunde vi som älskar varandra– delar livet, familj och drömmar hamna på varsin sida om staketet? Det kan vara många faktorer som spelar in. Som samtalsterapeut möter jag er där ni är för att ni ska komma vidare i er relation.

Par- och relationsterapi vänder sig till både er som är ett kärlekspar, syskonpar, föräldrar/barn eller vänskapsrelation.

Varför välja par- och samtalsterapi?

  • För att ni har fastnat i gamla hjulspår och vill bryta mönster.
  • För att ni vill hitta tillbaka till varandra, lusten och kärleken.

  • För att ni vill sluta bråka och börja kommunicera.

  • För att tilliten har fått sig en törn eller försvunnit helt.

  • För att en eller båda känner ensamhet och utanförskap i relationen.

  • För att relationen håller på och ta slut och ni behöver stöd hur ni ska gå vidare eller hur ni ska ha en fungerande föräldrarelation.

Syftet med våra samtal är att vägleda dig till att se din fulla potential

Vi kommer tillsammans att ta in hela dig som person med alla dina tankar känslor och behov.

Vi arbetar med att hitta mönster och beteenden som hindrar eller begränsar dig från att leva det liv som du verkligen önskar att vilja leva.

Det ligger en stor utveckling och potential i att se vilka svårigheter och problem som ligger i vägen i stället för att se det som något fel, sjukligt eller avvikande.
Vi går in på djupet och strävar efter långsiktighet i din utveckling.

Syftet för dig är att du ska må bättre att trivas och fungera, prestera bättre och uppnå mer i din inre potential och det som är du!