par-och relationsterapi

Par- och relationsterapi hjälper er att komma närmare varandra
tampar

Att leva och dela livet tillsammans med en annan människa kan vara underbart, tryggt och härligt. Men även i de bästa relationer kan man hamna i slentrian och konflikter som man inte vet hur man ska ta sig ur.

Det kan vara en stark känsla av att ni har glidit isär, att ni befinner på olika platser i livet och har slutat prata med varandra. Tjafs och bråk uppstår allt oftare och relationen tar mer energi än vad den ger. Till slut har ni hamnat i ett stagnerat läge där ni inte längre kan nå fram till varandra.

Hur blev det så här? Hur kunde vi som älskar varandra– delar livet, familj och drömmar hamna på varsin sida om staketet? Det kan vara många faktorer som spelar in. Som samtalsterapeut möter jag er där ni är för att ni ska komma vidare i er relation.

Par- och relationsterapi vänder sig till både er som är ett kärlekspar, syskonpar, föräldrar/barn eller vänskapsrelation.

Sorg Sorgbearbetning

Varför välja par- och samtalsterapi?

För att ni har fastnat i gamla hjulspår och vill bryta mönster.
För att ni vill hitta tillbaka till varandra, lusten och kärleken.
För att ni vill sluta bråka och börja kommunicera.
För att tilliten har fått sig en törn eller försvunnit helt.
För att en eller båda känner ensamhet och utanförskap i relationen.
För att relationen håller på och ta slut och ni behöver stöd hur ni ska gå vidare eller hur ni ska ha en fungerande föräldrarelation.
Boka tid

Rabatterat pris på par- och relationsterapi

Jag är under utbildning som par- och relationsterapeut och tar därför emot er som träningsklienter. Sessionerna är 90 minuter långa och priset är 600 kronor per gång. Upplägget gäller fem träffar. Jag är under kontinuerlig handledning av certifierad handledare, vilket innebär att ni kan känna er trygga med att par- och samtalsterapin håller en hög nivå.
Vid bokning, ange i meddelanderutan alternativt ring mig och uppge att ni önskar par- och relationsterapi, så ges det rabatterade priset 600 kr per gång.
Varmt välkommen,
Lena Englund, Diplomerad samtalsterapeut